Pott en Zoon, Keurslager

 

 

Om deze bekroning te krijgen moet het product voldoen aan een aantal strenge eisen en wordt het gekeurd op onder andere het aanzien, de kleur, consistentie, samenstelling en natuurlijk geur en smaak. De jury bestaat uit keurmeesters, deskundige worstmakers en leerlingen van het Slagers Vakonderwijs.

Proeven!
Wij nodigen u uit om onze met Goud bekroonde producten te komen proeven en uw eigen oordeel te geven!

Opa's Erwtensoep, Gehakt-rodekool schotel en Donkere leverworst grof

Tijdens de Nationale Slagers Vakbeurs gehouden op 5 en 6 november 2018 in Utrecht zijn onze Opa’s Erwtensoep, Gehakt-rodekool schotel en Donkere leverworst grof door een deskundige jury beoordeeld en bekroond met GOUD ster.

Elk jaar weer steken wij  veel tijd in het perfectioneren van Opa’s Erwtensoep, Gehakt-rodekool schotel en Donkere leverworst grof.​​​​ Een vakman wil het nu eenmaal altijd beter doen. Opa’s Erwtensoep, Gehakt-rodekool schotel en Donkere leverworst grof voor de keuring hebben we uit de gewone productie genomen.

Rookworst

Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je dat. Tijdens de jaarlijkse rookworstkeuring op 5 september 2018 werd er door een vakbekwame jury een graadmeter gegeven aan de rookworst. Vol trots kunnen wij zeggen dat wij voor onze grove-, fijne- en runderrookworst het predicaat GOUD hebben gekregen! Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen krijgen onze klanten van 8 t/m 13 oktober de tweede rookworst gratis. Het seizoen is daarmee, als het aan ons ligt, officieel geopend.
 

Vakmanschap
Dat rookworst maken een echt slagersambacht is, heeft Keurslagerij Pott en Zoon bewezen. De Vereniging van Keurslagers organiseert elk jaar de keuring, waarbij een onafhankelijke vakjury de rookworsten blind beoordeelt op samenstelling, bite, smaak, kleur en geur. Deskundige keurmeesters keurden de rookworst op deze punten en concludeerden dat de ambachtelijke rookworst van Keurslagerij Pott en Zoon van hoge kwaliteit is.

Proeven!
Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van 8 t/m 13 oktober de tweede rookworst gratis! Het seizoen is daarmee, wat de temperatuur dan ook mag zijn, officieel geopend verklaard door Keurslagerij Pott en Zoon. 

Pott en Zoon, Keurslager

Smaragdplein 223
3523EH Utrecht
0302881238
0302667705

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 20:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten