Pott en Zoon, Keurslager

Welkom bij Keurslagerij Pott en Zoon uit Utrecht

Samen met ons team heten wij U van harte welkom op onze website. Zowel in onze winkel aan het Smaragdplein 223 te Utrecht als hier op onze website kun je iets meer van ons verwachten. In onze winkel kun je terecht voor het beste vlees, de lekkerste vleeswaren en de lekkerste kant en klare maaltijden onder de vlag van Keurslager Culinair. Op deze site geven we je een ‘kijkje in onze keuken’ en maak je kennis met onze passie voor het slagersvak. Je zal zien dat we altijd iets meer te bieden hebben.

Wij zijn ook te vinden op Facebook.

 

Onze bekroonde Opa's erwtensoep is er weer.

Wij hebben weer onze overheerlijke, 
Goud met Ster, 
bekroonde
ambachtelijke Opa's erwtensoep gemaakt.

Dit jaar is ie extra gevuld met onze onlangs met goud bekroonde rookworst. Dat wordt smullen en genieten.

Nu verkrijgbaar in onze Keurslagerij.

 

 

Laatste Nieuws

Onze Donkere leverworst grof, Opa's erwtensoep en Gehakt-rodekool schotel zijn tijdens de SLAVAKTO 2018 bekroond met het predikaat GOUD Ster.

Sinds jaar en dag is de SLAVAKTO één van de belangrijkste vakbeurzen voor de slagersbranche in Nederland. Ook de vakwedstrijden waar slagers hun producten presenteren - zijn sinds het bestaan van de Slavakto een belangrijk onderdeel. 

Tijdens de SLAVAKTO 2018 zijn de door de verschillende slagers ingezonden producten door een vakbekwame jury beoordeeld.

Met trots kunnen wij melden dat hierbij onze Opa's erwtensoep, Grove donkere leverworst en Gehakt-rodekool schotel zijn bekroond met het predikaat GOUD ster!!

 

Onze grove-, fijne- en runderrookworsten zijn bekroond met het predikaat GOUD!

Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je dat. Tijdens de jaarlijkse rookworstkeuring op 5 september werd er door een vakbekwame jury een graadmeter gegeven aan de rookworst. Vol trots kunnen wij zeggen dat wij voor onze grove-, fijne- en runderrookworst het predicaat GOUD hebben gekregen! Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen krijgen onze klanten van 8 t/m 13 oktober de tweede rookworst gratis. Het seizoen is daarmee, als het aan ons ligt, officieel geopend.

Overige produkt bekroningen. 

Tevens hebben wij een oorkonde 2017-2018 met het cijfer 10 mogen ontvangen voor onze producten Kipfilet en Macaroni met varkensvlees.

Hygienekeuring


Onlangs heeft in onze Keurslagerij de onverwachtte hygienekeuring plaatsgevonden.  Wij hebben hiervoor een oorkonde 2017-2018 met het cijfer 9,6 mogen ontvangen.

 

Iets meer kwaliteit Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Als Keurslager worden wij namelijk per jaar gekeurd op onder andere hygiëne en deskundigheid.

Iets meer service Bij ons krijg je het vlees zoals je dat wilt. Speciale wensen zijn voor ons dagelijkse kost. Natuurlijk voorzien we je ook van bereidingsadvies.

Iets meer variatie Met ons uitgebreide assortiment kun je blijven variëren. Zonder probleem kook je iedere dag weer een andere smaakvolle en verrassende maaltijd

Iets meer inspiratie Aan inspiratie hebben we bij de Keurslager geen gebrek; iedere twee weken ligt er een nieuw product in onze toonbank: de Special. Meer inspiratie nodig? Neem dan gratis ons magazine Proef… mee.

Iets meer recepten Met een keuze uit meer dan 2.320 Recepten vind je hier voor elke gelegenheid wel een passend recept.

Keurslager Culinair

Barbecue

Bekroonde producten

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Keurslager Special

Vanaf: 7 jan. 2019
tot: 20 jan. 2019

Winterse boemerang

Winterse boemerang

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
160

Recept van de week

Kip cordon bleu met raclette kaas en geroosterde paprika

Hoofdgerecht
Kip, Vleeswaren
Onbekend
Groenten, Vlees
4 personen
Makkelijk
20-40 minuten
Bakken
Overig

Contact

Heeft u een vraag of wilt u iets bestellen? Vul dan onderstaand formulier in.

Pott en Zoon, Keurslager

Smaragdplein 223
3523EH Utrecht
0302881238
0302667705

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 20:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten