Onze Toppers voor op de barbecue

Op deze pagina presenteren wij onze exclusieve specialiteiten voor op uw barbecue.

Rund

Varken

Kalfs/Lams/Paard

Kip/Eend

  •  Picanha
  •  Entrecôte  
  •  Ribeye
  •  Runder bavette
  •  Tomahawk
  •  Côte du boeff
  •  Flat iron
  •  Rosbief
  •  Tri-tip

Graangevoerd Black Angus

  • Tenderloin
  • Tri-tip
  • Picanha
  • Ribeye
  • Bavette
  •  Procureur
  •  Buikspek (m/z skin)
  •  Zelf uitgesneden spareribs
  •  Porc tomahawk
  •  Filet stuk

 

Duroc varken

  •  Rack
  •  Duroc produreur
  •  Duroc buikspek
  •  Duroc schouder stuk

 

 

Lams

  •  Lamsrack
  •  Lamsbout
  • Lamsschouder
  • Lamskarbonade

 

Kalfs

  •  Kalfslende
  •  Kalfsribeye

 

Paard

  •  Paarden rosbief
  •  Paarden biefstuk
  •  Paarden kogelbiefstuk
  •  Paarden haasbiefstuk
  •  Kiprollade
  •  Hele kip
  •  Mais kip
  •  Gemarineerde Dijpompoen
  •  Eendenborst filet

 

Pott en Zoon, Keurslager

Smaragdplein 223
3523EH Utrecht
0302881238

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 20:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten