Onze rookworst is bekroond met het predikaat GOUD!
Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je dat. Tijdens de jaarlijkse rookworstkeuring op 16 september 2023 werd er door een vakbekwame jury een graadmeter gegeven aan de rookworst. Vol trots kunnen wij zeggen dat wij voor onze grove-, fijne- en runderrookworst het predicaat GOUD hebben gekregen! Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen krijgen onze klanten van 30 oktober t/m 4 november de derde rookworst gratis. Het seizoen is daarmee, als het aan ons ligt, officieel geopend.
Vakmanschap
Dat rookworst maken een echt slagersambacht is, heeft Keurslagerij Pott en Zoon bewezen. De Vereniging van Keurslagers organiseert elk jaar de keuring, waarbij een onafhankelijke vakjury de rookworsten blind beoordeelt op samenstelling, bite, smaak, kleur en geur. Deskundige keurmeesters keurden de rookworst op deze punten en concludeerden dat de ambachtelijke rookworst van Keurslagerij Pott en Zoon van hoge kwaliteit is.
Proeven!
Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van 30 oktober t/m 4 november de derde rookworst gratis! Het seizoen is daarmee, wat de temperatuur dan ook mag zijn, officieel geopend verklaard door Keurslagerij Pott en Zoon.